Bedankt!

Home / Testimonial / Bedankt!

Ha Marja, ik wil je bij deze bedanken voor je bijdrage aan een voor mij meer dat fantastisch gelopen 4-daagse van Nijmegen. Ook al liep ik andere jaren ook prima, dit jaar was het anders en wel door de Do-in lessen die ik nu 1,5 jaar bij jou volg.

Door de uitleg die je er, naast de heel prettige oefeningen, heel subtiel bij geeft, over de strekking, de meridianen, de werking van de balans tussen de verschillende elementen, zo nu en dan een voedingsadvies etc. is alles ook heel toepasbaar in de rest van de week. Daardoor kon ik de Do-in opnemen in mijn voorbereiding voor de 4-daagse. En wat heb ik fantastisch gelopen. Ik voelde de balans in heel mijn lichaam, voelde hoe de energie zich verdeelde door de energiebanen heen, waardoor alle organen de voeding kregen die ze nodig hadden. De laatste 5 km op dag 4 was ik nog net zo fit als de eerste 5 km op dag 1.

Maar ook zonder het lopen van de vierdaagse zijn jouw lessen voor mij enorm belangrijk geworden, ik sta veel sterker in het leven, heb veel meer energie en ook geestelijk ben ik veel meer in balans. De lessen zijn heel fijn om te volgen, het is echt een uurtje voor mezelf, totale ontspanning en de rest van de wereld bestaat even niet.

Kortom je lessen zijn een aanrader voor iedereen die van zichzelf houdt en goed voor zichzelf wil zorgen!

liefs, Rianne