Retraite

Home / Retraite
Retraite

Yoga Retraite

In februari waren Carla en Marja voor de tweede keer met een fijne groep vrouwen op Texel om zich heerlijk onder te dompelen in de ontspanning van Do-In en aanverwante activiteiten.

Een onverwachte verrassing was de wandeling bij (bijna) volle maan over het strand. Echt magisch!

Wij hebben nu het plan gevat nog een extra retrait te plannen, deze keer naar het mooie Twente, begin november van dit jaar.

Lattrop in het mooie Twente

In november hebben wij, Carla en Marja, het in ons hoofd gehaald om een paar ontspannende Do-In/Yin Yoga dagen te plannen van woensdag tot en met vrijdag. Dit met de gedachte dat je na een aantal dagen van huis het best lekker vindt om daar nog een weekend thuis van te kunnen nagenieten. Het resultaat is het gevoel van een heuse vakantie en wees eerlijk dat is toch zalig zo vlak voor de drukke december-maand.

Hotel Holtweijde te Lattrop

Op woensdag 6 november verwelkomen wij je vanaf 16 uur met een programma gevuld met Do-In, Yin Yoga, meditatie en nog meer ontspannende activiteiten. Er is ook genoeg tijd vrij gehouden voor een bezoekje aan het dichtbij gelegen plaatsje Ootmarsum of een fijne wandeling in het bos. Je verblijft in een comfortabel hotel en wordt geheel ontzorgd. Vrijdagmiddag rond 14 uur eindigt het programma.

Kort: 6,7 en 8 november 2019, het gehele ontspannings programma met diverse workshops, 2x overnachting in een 2 pk, 2x ontbijt, 2x diner (excl. drankjes), 398 euro p.p.

Je kunt je inschrijven tot 1 september via de mail diemarja@gmail.com voor het Do-In programma in Lattrop, we hebben plek voor 16 deelnemers. Je inschrijving is definitief na je aanbetaling van 150 euro.

Marja van Die