drie-eenheid: Hoofd, Hart en Hara

Home / BLOG / drie-eenheid: Hoofd, Hart en Hara

De 3 edelstenen Amethist (paars), Rozenkwarts (roze) en Bergkristal (wit). Deze drie stenen staan voor de verbinding van de drie eenheid.

Edelstenen zijn zuivere ontvangers van de levensenergie/ki/qi. Elke edelstaal heeft zijn eigen karakter en zijn eigen werking. Door hun unieke vorm, structuur en samenstelling kunnen zij de energie/ki/qi omvormen en doorgeven, herkenbaar voor ons lichaam en onze geest. De meridianen worden hersteld en het zelfgenezingsproces pakt het weer op.

Do-In betekent letterlijk “De weg naar binnen”. Tijdens de weg naar binnen, verbinden we ons met Hoofd, Hart en Hara of wel de drie eenheid. We zijn in deze drie gebieden in het middelpunt aanwezig met de kracht van waarnemen, voelen en zijn. De drie eenheid maakt dat we sterker en zelfbewuster in het leven komen te staan. Deze drie edelstenen ondersteunen je in dit proces.

Drie eenheid:

hoofd   –   amethist (paars)

hart      –   rozenkwarts (roze)

hara      –  bergkristal

Amethist:

De Amethist bevordert harmonie en helderheid van geest en helpt afstand te nemen.

Rozenkwarts:

De Rozenkwarts edelsteen staat voor onvoorwaardelijke liefde. Het leert ons onszelf te accepteren zoals we zijn, zodat we anderen ook kunnen liefhebben om wie en wat ze zijn.

Bergkristal:

De Bergkristal edelsteen zorgt voor balans en het optimaliseren van de energie/ki/qi stroom in de meridianen. Zuivert het lichaam. Beschermt tegen negatieve energieën. Het opent het hart.

Hoe de edelstenen te gebruiken:

bij je te dragen

naast je bed te leggen

bij meditatie

in een kan met water

een mooi plaatsje in je woonkamer te geven

Gedichtje:

Laat mij landen in de kom van jouw handen

Vertel mij in stilte wat ik mag horen.

Jouw Stilte vanuit het Licht geeft antwoorden.

Voor jezelf en de wereld.

Vertrouw erop.

Ik zal je dragen en beschermen vanuit Gouden Vleugels.

Bron: lichtfladderaars.com