Recensies Yoga Weekend Texel 16,17 en 18 februari 2018

Home / Geen categorie / Recensies Yoga Weekend Texel 16,17 en 18 februari 2018

Yoga op Texel

Yinnen, even niets moeten, hoeven en lekker ontspannen

Op het eiland Texel, het plaatsje Den Koog in Hotel Opduin

Gezamenlijk eten bij paal 21, elkaar leren kennen

Als een familie drie dagen met elkaar zen willen worden

 

Ook was het een mooi zonnig weekend, wind stil en volop rust

Plezier beleefd, serieus geweest en verdriet gehad

 

Tevreden terug kijken, op alle lessen, lekkere eten en sessies

Even een moment voor jezelf, vrije tijd om Texel te ontdekken

X, Y,Z zijn letters van het alfabet, die we nodig hadden met het sprintje trekken

Elkaar gedag gezegd, uitgezwaaid en vrienden gemaakt

Lieve Marja, Carla, Mirjam en Arien, bedankt voor dat weekend, een weekend wat ik nooit ga vergeten, een weekend om op terug te kijken, een weekend om van te houden!

 

Namasté

Marije Schumacher

 

Het weekend was echt geweldig georganiseerd. Mijn complimenten aan Marja, Carla, Arien en Mirjam!!
Het was een heerlijk weekend waarin ik echt geheel tot rust ben gekomen en veel heb geleerd. Ik voelde me zeer welkom, omdanks dat ik nog nooit yoga of do-in heb beoefend en niemand verder kende  van de groep.
De sfeer was echt geweldig en met een schitterende locatie maakte dit het weekend helemaal af!!!
Ik zou zo weer mee gaan!!
Echt heel erg bedankt iedereen die aanwezig was op dit weekend dat ik me zo welkom mocht voelen!!!!
Groetjes Tanja

 

Ik kijk terug naar een fijn weekend in Texel. Thuis ben ik nooit alleen, maar in Texel kon ik even tot mezelf komen. Nadenken over ‘het leven’, maar ook weer niet nadenken. Hoofd leegmaken, tot rust komen en nadenken wat ik echt graag wil. In 3 dagen tijd heb ik veel geleerd over mezelf. Dankzij een weekend alleen maar yoga, strand, gezond & heerlijk eten heb ik de rust gevonden in mezelf. Dat weekend werd er goed voor ons gezorgd! Ik voelde me rustig en ik had geen buikpijn, wat ik meestal wel heb van stress en zorgen. Bewegen naar Bewust Zijn, dat gebeurde ook echt. Daardoor zal ik ook beter voor mezelf en mijn lichaam gaan zorgen. Je hebt er immers maar 1. Ook zal ik me minder druk maken om dingen, want je kan er toch niks aan doen. Loslaten dus! Dat leer je pas na een heel weekend focussen op jezelf. Texel, wat was je fijn! Marja, bedankt voor het helpen naar bewustwording van het zijn.

Wendy Xx

Ik heb genoten dit weekend. Een mooi en sfeervol hotel. Zeer bevlogen, hartelijke en professionele begeleiders. Hoewel ik de andere deelnemers niet kende, was er snel een prettig onderling contact. Maar er was ook ruimte om er zelf op uit te gaan en te wandelen in het prachtige duingebied en strand rond het hotel. Zondagavond voelde ik me heel ontspannen, soepel in mijn lijf en vredig in mijn hoofd.
Dank Marja, Carla, Mirjam en Ariën.
Mirjam
Door het aanbod van diverse facetten van yoga, meditatie, werken aan jezelf, was het mogelijk om binnen de groepsdynamiek tot onvermoede delen van jezelf te komen. Bewustwording, inzicht en heling werden hierdoor mogelijk.
Dank je wel voor deze bijzondere ervaring. Rianne